Suomen Muaythai – liitto ry

Kilpailu- ja harrastajavakuutus ja lisenssi

Suomen Muaythai liiton lajilisenssikausi on 1.9 – 31.8.
Lajilisenssi on kolmeosainen:
– Liiton lisenssi 20 euroa
– VALO ry:n sporttirekisteriosuus 3 euroa
– Pohjolan tapaturmavakuutus eli sporttiturva, hinta riippuu vakuutusluokasta

•Sporttiturvan tuoteseloste kaudelle 1.9.2016_31.8.2017
•Sporttiturvan vakuutusehdot

Lisenssi ostetaan jatkossa samasta linkistä Suomen potkunyrkkeilyliiton kanssa. Valitse liitoksi ensin Potkunyrkkeilyliitto ja sen jälkeen lajiksi thainyrkkeily, jolloin järjestelmä listaa seurat ja lisenssivaihtoehdot oikein. Pohjolan lajivakuutuksen sekä pelkän lajilisenssin saat linkistä: vakuutuksellinen sekä vakuutukseton lajilisenssi. Jos sinulla on lajin kattava vakuutus jossain muussa vakuutusyhtiössä,  ota pelkkä lajilisenssi.

HUOM! Lisenssin osto ei vaadi kirjautumista, vaikka alussa kysytäänkin Sportti-ID:tä ja salasanaa. Voit siirtyä suoraan täyttämään henkilötietojasi. Kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten, jolloin kirjautumalla verkko-ostoon näet Sporttirekisterissä olevat tietosi ja voimassa olevan lisenssin. Sportti-ID ja salasana lähetään automaattisesti sähköpostiisi, mikäli lisäät sähköpostiosoitteen tietoihisi.

Sporttirekisteriosuus 3 euroa lisätään myös vakuutuksettomaan lisenssiin. Sporttirekisteri on VALO ry:n ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen henkilö- ja organisaatiotietokanta.
Maksettuasi tulosta vakuutuksesta tosite. Säilytä lajilisenssin, vakuutuksen ja kilpailukirjan kuitteja aina passin välissä, kun osallistut liiton järjestämiin kilpailuihin. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä VALO ry:n toimistoon, lajipalvelut( )valo.fi  / Riikka Lahti.

Turvallista thainyrkkeilyä!

KILPAILUKIRJA ELI PASSI

Kilpailukirja maksaa 10 euroa ja se maksetaan suoraan Suomen Muaythai- liiton tilille Danske Bank FI0280001170212899. Tilille maksettaessa on mainittava oma nimi, seura ja mistä maksusta on kysymys sekä viitenumero 110945.

Passi tarvitsee ostaa vain kerran ja sen voimassaolo ei lakkaa. Kilpailukirjan saat kuittia näyttämällä päävalmentajalta, kilpailunjärjestäjältä, tuomareilta tai omalta valmentajaltasi.

Vastaa