Tervetuloa kehä- ja arvostelutuomarikoulutukseen Porvooseen

Mikael Syrjä HTBC vs Abdi Dynamite CAF, kehätuomarina Tommi Pitkälä
Mikael Syrjä HTBC vs Abdi Dynamite CAF, kehätuomarina Tommi Pitkälä

Suomalaista tuomarityötä on arvostettu kansainvälisillä kilpakentillä jo kymmeniä vuosia ja lähes jokaisessa arvokisassa tuomaristossa on mukana myös suomalaisväriä. Tietä kansainvälisille tuomarikentille ovat tehneet useat kokeneet arvokisatuomarit kuten Simo Halmevuo ja Marco Nieminen.

Tuomarityö muodostaa pohjan reilun pelin periaatteelle kilpailutoiminnassa. Suomen Muaythai liiton ja kattojärjestö IFMA:n tuomarityön peruspilareita on, että jokainen ottelija ansaitsee tulla ottelussaan arvioiduksi esityksensä perusteella, eikä muilla ulkoisilla seikoilla ole merkitystä (ikä, ihonväri, sukupuoli, uskonto, edustamansa seura jne). Kehätuomari valvoo, että ottelut käydään sääntöjen mukaisesti ja arvostelutuomareiden tehtävänä on pisteyttää jokainen erä sovittujen pisteytysmenetelmien mukaisesti.

Porvoossa (Porvoo Thaiboxing Clubin salilla) järjestetään paljon toivottu kehä- ja arvostelutuomarikoulutus lauantaina 5.11.2016 klo 12.00 alkaen. Kouluttajina toimivat Suomen Muaythai liiton päätuomari Tommi Pitkälä ja ainoa kansainvälisen tason naistuomari Katarina Perkkiö. Koulutuksessa käydään läpi ottelujen arvosteluperiaatteita ja kehätuomarityöskentelyä. Päivän päätteeksi harjoitellaan tuomarityöskentelyä käytännössä. Tilaisuuteen on järjestetty harjoitusotteluja, joiden tarkoituksena on saada teoria käytäntöön.

Osallistu ilmoittamalla nimesi ja edustamasi jäsenseura osoitteeseen: tommi@pitkala.fi

Huom! Koulutus on SMTL:n jäsenseurojen jäsenille maksuton!

Katru Perkkiö